ÖVRIGA PROJEKT

Cesam jobbar kontinuerligt med många olika samverkansprojekt. Syftet är att bjuda in till vår vackra stad Örnsköldsvik och få både invånare och besökare att trivas. Vi är ofta spindeln i nätet och samarbetar med flera olika aktörer, tillsammans är vi starka! Här presenterar vi ett urval av olika aktiviteter och arrangemang som vi är engagerade i. 

 

besöksnäringspris

Mer info här

Citykväll

Tillsammans med våra medlemmar anordnas en Citykväll två gånger om året, en på våren och en på hösten. Dessa kvällar har butikerna och caféerna/restaurangerna extra långa öppettider för att besökarna ska kunna ta del av säsongens nyheter, lite roliga happenings för kvällen och samtidigt njuta av en kväll ute på stan.

Handelsgala

Mer info här.

Rocka Sockorna

Den 21 mars är det den internationella Downs Syndromdagen och vi vill uppmärksamma allas lika värde och hylla olikheter genom att rocka sockorna tillsammans med svenska Downföreningen.

Skattjakt i Parkerna

Under sommaren finns det en pågående skattjakt i våra vackra parker. Skattjakten brukar vanligtvis avslutas tillsammans med barnensdagsföreningen. Då är det några roliga aktiviteter på torget och prisutdelning.

SMAKPROMENADER

Mer info här.

Surströmmingsfest

Varje år anordnas en gemensam surströmmingsfest på torget. Där får besökarna möjlighet att ta del av vår norrländska delikatess- surströmmingen.

Trädgårdsmässa

Under en härlig dag i försommaren anordnas trädgårdsmässan. Där får Örnsköldsviks trädgårdsföreningar möjlighet att visa upp sig och sin verksamhet.

Vinterljus

Vinterljus är Örnsköldsviks julbelysning och målet är att staden ska bli fint utsmyckad samtidigt som den ska kännas upplyst och trygg under den tid på året som är allra mörkast.

Öviksmässan

Mer info här.

20 år av utveckling - bilaga

Här kan du läsa vår fina bilaga som delades ut till alla hushåll i Örnsköldsviks Kommun med Tidningen7 5/6 2018: