JULKLAPPSBILEN.SE

Handla lokalt! Detta projekt drivs av Cesam i samarbete med 5 engagerade företagare som vill bidra till en levande stad med lokal handel: BilDahl, Micronät, Mäklarhuset, JETPAK Örnsköldsvik, samt Ågrenshuset. Stort Tack till er alla!

Julklappsbilen är en eldriven Mercedes Vito från Bildahl som bidrar till lokala och hållbara leveranser inom en radie på 2 mil från Örnsköldsvik city. För en kostnad av 100kr per leverans rullar bilen ut med varor från Örnsköldsviks butiker och hem till dig på tisdag- och torsdag-eftermiddagar med start tis 1/12. Antalet leveransdagar kan komma att öka i takt med efterfrågan så håll utkik.

Obs! Julklappsbilen är ett komplement till flera redan fungerande leveranstjänster i Örnsköldsvik. Vi kommer därför inte att leverera livsmedel, dryck & blommor.


Så här gör du för att boka leverans med Julklappsbilen:

  • Kontakta butiken, och reservera/lägg undan den/de varor du vill köpa. Gör helst upp betalningen direkt med butiken via swish etc.
  • Swisha 100 kr till oss på Cesam, nr 123 6955 488 , till fraktkostnad för Julklappsbilen.
  • Fyll i detta formulär och tryck på “skicka”.
  • Vänta leverans på vald dag, chauffören ringer dig precis före leverans. Svarar du inte i telefonen kan inte varan levereras.

Fyll i dina uppgifter nedan och tryck på “skicka”.